News

Ültess egy fát egy koktéllal!

Kedves Barátaink! 

 

Öröm és büszkeség, hogy már egyre több helyszínen tudtok velünk isteni Plant A Tree koktélokkal fát ültetni! Köszönjük Nektek!

Mivel a jelenlegi "átmeneti időszakban" még nem a korábbi, teljes listánk mérvadó, összegyűjtöttük nektek azokat az aktív helyeket, ahol már ismét tudtok Plant A Tree Cocktailt kérni!

 

Keressetek minket az alábbi helyeken:

 

Twentysix - Budapest

Escobar - Budapest

KIOSK - Budapest

TG Italiano - Budapest

Sink a cocktail in Budapest to plant a tree in Nyíradony

Drinking cocktails with a mission in mind is always better than just plain knocking them back – so a new initiative has just been launched in Budapest to make you merry and help the planet. The Plant a Tree Cocktail was six months in the making but is now upon us, just in time for the season of celebration.

The brainchild of hospitality executive Barbi Angeli and green-focused Barbi Csallóközi, the scheme involves a number of Budapest bars and restaurants – and the need to plant as many trees as possible.

 

Elindult a Plant a Tree Cocktail, a világ első zöldülő koktélja az újraerdősítésért

Kérj egy Plant a Tree koktélt, élvezd a frissítő, nagyon zöld gin és tonik ízét, amit egy kis izgalmas matcha teával bolondítottunk meg és tegyünk együtt a Földünkért! Minden egyes koktél egy névre szólóan elültetett facsemetét jelent az újraerdősítés nevében. 

Elszánt célunk, hogy 2 éven belül több millió fát ültessünk el világszerte. Támogasd a küldetésünket és tegyünk együtt nap mint nap a klímaváltozás ellen! Nincs más dolgod, csak élvezni az ínyenc koktélt! ;)

Most kell cselekednünk!